Particulieren

 
 
 

Tegenwoordig maakt de belastingdienst het u steeds makkelijker om uw aangifte inkomstenbelasting zelf te doen. Maar mocht u dit nu niet zelf willen doen en het in professionele handen willen neerleggen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij werken met vaste prijzen voor particulieren. 


Behalve het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting kunnen wij ook al uw toeslagaanvragen voor u indienen en/of voorlopige aanslagen aanvragen/wijzigen. Daarnaast kunnen wij adviseren op het gebied van financiële planning en maken wij aangiften schenk- en erfbelasting. Tot slot geldt ook voor u als particulier dat een echtscheiding fiscale gevolgen heeft. Met betrekking tot de fiscale gevolgen kunnen wij u van de nodige informatie voorzien, zodat u ook hier niet voor verrassingen komt te staan. Wij werken samen met professionals op het gebied van advocatuur, bank- en verzekeringswezen en notariaat. Met hen kunnen wij, u ook als particulier van dienst zijn.


Tot slot bemiddelen wij niet in verzekeringen en/of financieringen en/of stellen wij notariële akten op. Wij verwijzen u slechts naar een gedegen partij die u met deze zaken kan helpen.