Kosteloos Advies

SANDS houdt op dinsdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur een kosteloos inloopspreekuur op haar hoofdlocatie in Veldhoven, de nevenvestiging in Susteren biedt deze mogelijkheid aan op donderdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur.


• Voor eenvoudige fiscale, financiële of administratieve vragen kunt u kosteloos gebruik maken van het inloopspreekuur.
• Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, raden wij u aan zich aan te melden voor het inloopspreekuur.
• Wanneer een vraag te complex is om binnen dit spreekuur te beantwoorden, is er de mogelijkheid om een vervolgafspraak te maken.
Neem contact op via info@sandsadministratie.nl om u aan te melden voor het inloopspreekuur.


Sands staat voor hoogwaardige dienstverlening op financieel en fiscaal vlak tegen een eerlijke prijs. Voor ondernemers en particulieren die overwegen Sands in te schakelen voor het voeren van de administratie, opstellen van belastingaangiften of voor adviesdienstverlening, wordt er altijd een kosteloos adviesgesprek ingepland. Hierin worden wensen en mogelijkheden op elkaar afgestemd en een offerte uitgebracht die duidelijkheid biedt, zodat men niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Een uitgebreidere beschrijving van de dienstverlening die Sands u kan bieden, vindt u op deze website of neem contact op via info@sandsadministratie.nl.