Over ons

Sands Administratie en Belastingadvies is een kleinschalig kantoor dat staat voor hoogwaardige dienstverlening tegen een eerlijke prijs. Dienstverlening wordt in overleg met u op uw persoonlijke situatie en op uw wensen afgestemd.


Sands Administratie en Belastingadvies is opgericht door Stanley Pesik. Stanley heeft brede kennis opgedaan bij diverse  regionale en landelijke accountantskantoren. De basis voor zijn kennis heeft hij gelegd middels de opleiding fiscale economie aan de Fontys te Eindhoven gevolgd door een studie fiscaal recht in Tilburg. Stanley is lid van het Register Belastingadviseurs (RB).

 

foto stanley website 2.jpg

 

Per 5 januari 2015 is Jan Heijnen toegetreden als vennoot tot Sands Administratie en Belastingadvies. Jan heeft brede fiscale kennis opgedaan binnen een regionale accountantsorganisatie. Tevens is Jan gecertificeerd Financieel Planner en aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP).

 

foto jan website.jpg

 
 
 

Met de komst van Jan heeft Sands haar werkzaamheden uit kunnen breiden. Sands biedt dan ook fullservice dienstverlening op het gebied van administratie, belastingen, financiële planning en salarisadministratie. Daarnaast werkt Sands samen met specialisten op juridisch gebied, verzekerings- en financieringsgebied.